Nagelack & idol

Jag jobbade ju kväll i dag så jag missade idol. Då får man spela in. Kollar nu och målar naglarna rosa.
Dagen ar varit bra, mycket att göra på jobbet men det är bara kul!

Två dagar kvar tills vi åker till Milano, woho vad jag längtar!

Läste på Wikipedia om italienska modehus och hittade det här:

Versace är ett italienskt
modehus grundat 1978 av Gianni Versace. Hans systerdotter Allegra versace fick ärva imperiet, men på grund av att hon inte var myndig överlät hon Versage till sin mamma Donatella Versace. Nu har Allegra blivit myndig, men på grund av hennes psykiska sjukdom är hon inte kapabel till att ta över än. Anledningen till att hon är sjuk är Gianni Versace's död. De stod varandra väldigt nära och när han dog blev hon djupt deprimerad och blev sedan anorektiker, medan hennes mamma Donnatella versace gick in i ett kokainmissbruk...

Gucci är ett italienskt modehus inom couture och prêt-à-porter, grundat 1921 av Guccio Gucci i Florens, Italien. Modehuset/lädermakariet är ett av världens starkaste lyxmärken och kontrolleras av Pinault Printemps Redoute-gruppen. Historien om Gucci har alla ingredienser – kändisar, familjeintriger, till och med mord. Gucci är framfallt kända för sina exklusiva väskor men har ett brett sortiment som omfattar det mesta inom mode och accesoarer och sträcker sig ända till hundleksaker och tapeter.

Prada är ett italienskt modehus inom haute couture och accessoarer samt glasögon, grundat 1913 i Milano av Mario Prada. Sedan 1978 drivs företaget av Mario Pradas barnbarn Miuccia Prada. Företagets huvudkontor finns i Milano på Via Andrea Maffei, 2. Prada är ett av världens största modehus och strävar efter att bli börsnoterat. Prada har även ett "lillasyster"-märke med namnet MiuMiu. Det är döpt efter Miuccias smeknamn MiuMiu. Båda Prada och MiuMiu är omtalade bl.a. på grund av deras exklusiva väskor. Prada har även en billigare linje kallad Prada Sport. Det finns ingen Pradabutik i Sverige.

//Kitty

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback