Maten är påväg:)

Rasmus står för middagen i dag. Hur tror ni han fixar det? Jo han klickar in på www.onlinepizza..se och köper hem Grekisk mat åt oss:) Så nu väntar vi på att det ska ringa på dörren så är maten serverad.

/Kitty

Såååå kallt!

Efter en tung natt på jobbet var det det skönt närn den andra gruppen kom och bytte av oss så man kunde åka hem och sova. Var bara det att det var typ -20 ute så lillbilen var lite lagom frusen när jag skulle hem, urs för denna kyla! Är så trött på det! Sommar kom fort, kom nu!

I dag är det födelsedagsfika hos Alex som står på schemat sen hem och sova mer och jobba en till natt...

Kramar Kitty

Kittys Hemmaspa

Har haft tankarna på annat håll & bloggen har kommit efter, riktigt mycket efter... Några läsare kvar?
I dag kände jag att jag saknat min blogg, gillar ju att blogga. Är avkopplande så nu är jag förhoppningsvis tillbaka för att stanna:)

Fikade med mamma & bäztiz i dag, prinsesstårta är det bästa som finns. Mums! Vi fikade och pratade om allt möjligt, härliga eftermiddag!

Kom just ut från en varm dusch, så mycket skönare det är att leka lite hemmaspa & duscha med massa tända ljus. Dock så sknar jag en radio att ha i badrummet så det ska jag nog satsa på att införskaffa till Kittys hemmaspa. Behöver också lite nya krämer, fruktiga duschkrämer & någon schysst peeling.
Kanske skulle ta en sväng till The Body Shop:) eller klicka in på TheBodyShop.se


Kanske Satsumas serien skulle vara någon, någon som provat den?


Eller kanske Spa Wisdom serienVad behöver man mer för ett spa, jo härliga doftljus & goda fruktdrinkar.
Kanske ett bubblande fotspa, ja det vore nice:)

 Blev visst månag saker till jag behöver till ett Kitty hemmaspa. Tror jag skriver upp spasaker på min fyllaårönskelista;)


Nu vänat en natt på jobbet... Nattjobb hela helgen:( Någon som har roligare planer?

Kramar Kitty