Spikmatta!


image1208

Smärta och stelhet i rygg, nacke och axlar 
Under vila kan musklerna reparera och bygga upp skadade muskelfibrer. Om man alltid eller för det mesta spänner en viss muskelregion, t.ex. under tungt kroppsarbete, arbete vid datorn, vid enformigt arbete eller vid allmän stress eller oro, kommer musklerna aldrig in i viloläget, eller så gör de det alldeles för sällan. Detta kan leda till smärta och kronisk värk. 

Akupressurmattan ger smärtlindring

En förklaringsmodell till smärtlindringen, är att akupressurmattans tryck mot ryggen aktiverar produktionen av de kroppsegna endorfinerna. Endorfiner är en kroppsegen "drog" som frigörs när man t.ex. tränar. Då kroppen frigör endorfiner blir man avslappnad och man känner mindre smärta. Använd Akupressurmattan vid muskelvärk och stelhet. Under avslappning har kroppen större möjlighet att läka och återhämta sig.
 
Avslappning
Akupressurmattan används även för ren avslappning. Ligg på den då Du har problem med att komma ned i varv, eller då du känner dig stressad. Använd gärna Akupressurmattan före sänggående, då somnar du lättare. Regelbunden användning av Akupressurmattan hjälper dig att slappna av och skapar en snabbare självläkningsprocess i din kropp.

Användning 
Ligg på mattan 20-40 min vid behov, gärna minst några gånger per vecka. Man kan använda Akupressurmattan varje dag. Det ska göra "skönt-ont" för att effekt ska uppnås. Vi har alla olika smärttröskel, därför behöver de flesta av oss mildra effekten genom att lägga en handduk eller tunt tyg på mattan, så känns "spikarna" mindre. Prova dig fram till en lagom nivå. Mattans "spik" är rundade i toppen och kan därför inte sticka igenom huden då man ligger på den. Det medföljer en mer detaljerad användarhandledning med produkten. 

   

 Vad säger ni? Funkar den tro? Lite sugen på att köpa den, är det någon som har provat denna???

//Kitty


Kommentarer
Postat av: Lilla jag

Har testat. Man känner ganska direkt att det börjar strömma i ryggen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback