Någonting i gult kanske..?

image706image707image708image709image710 Tittade in på www.hm.se och hittade lite gula kläder, riktigt fint till sommaren! Har själv typ inga gula kläder men borde kanske skaffa det...
Köpte ett jätte snyggt långt linne/klänning på Lindex i dag, fast den är inte gul men finns lite gult med blandat med lite blått och vitt typ någon mönster. Blev en snabbis på stan med syss i dag. Mer än linnet så köpte jag en doppressent, en studentpressent, ett halsband och två par örhängen! Smyckerna ska jag ha på bröllopen som kommer nu i Juni, så kul med bröllop!
På stan blev det också en stor cappucino från Sandys, godaste kaffet som finns!!! Skulle kunna tänka mig en kopp nu! Mums!
Har också varit duktig och handlat mat på Willys och hundmat på Djurmagasinet! Skönt att ha det gjort innan helgen. Jobbar förmiddag nu tre dagar... Hela helgen...
Blev en sväng förbi Irene och Emils nya place, underbart fin lägenhet! Hoppas allt känns bra där! Kommer kanske förbi en sväng i m om jag orkar! Kram på er!
Ne nu måste Kitty sova, supertrött! Och i m står klockan på 04.50, och då vill jag vara pigg!

Men det bästa...

image703                  image705


image704

Mysig kväll i Svalsta hos Hirut blev det, och som ni ser blev det ett fint dukat bord med god mat. Till förrätt fick vi en tomatsallad med ägg och bacon och lte annat, sen grillspätt med färskpotatissalld! Mums så gott men det var inte slut på det goda än, till kaffet bjöds det på rabarberpaj! Till maten drack vi gott vittvin, ett mousserande och ett lagom syrligt. Efter all god mat kollade vi på film från när de var i Etiopien, superkul att se! Efter det blev det ost och kex, mer vin och whisky. En helmysig kväll!

Jag jobbade på Confetti i dag, gick jättebra! Vi hade massa kunder hela tiden och det blev många pressenter att slå in... Men det var kul!
Men det bästa på hela dagen var nog ändå när vi satt vi bilen på väg från Confetti så ser vi Thomas Di Leva gå förbi... I lila klänning! Kul! Synd att jag inte hann med att ta en bild.

Nu känns det som det är skulle vara skönt att sova lite./ Kitty

Jag fortsätter på mitt turkosa tema!

image699

image700


image701

Var på Blomsterlandet i går i gen och handlade lite nya blommor och krukor till våra fönster, vad tycker ni? Och snart kommer mina turkosa gardiner på plats också. Gardinerna är just nu hos mamma i väntan på at bli färdigsydda!
V har även ett nytt skåp till vardagsrummet, gillar det massor!

I dag ska jag och min syrra jobba på mammas affär, hon är på mässa i Göteborg! Ska bli kul att jobba där, finns så mycket fina saker! Kanske jag hittar någonting nytt som skulle passa in hos mig! (något turkosa kanske).
I kväll ska jag och Linda hem till Hirut och äta lite mat och dricka vin! Linda och Hirut är två av mina jobbarkompiar! Det ska bli kul att träffas och bara sitta och snacka skit!

Oj vad klockan rinner i väg måste fixa mig nu och sen åka!
/Kitty

Hon glömde sina sockor...

image692 image697image693 image696


Astrid glömde sina sockor här i dag när de åkte hem...
Rebecka, Astrid och Mia var här på middag ikväll, vi åt spaghetti och köttfärssås med mozarellasallad! Till efterrätt blev det glass med strössel och chokladsås. Allt blev jättegott. (Astrid åt inte spaghetti!)
Astrid gillade Rasmus, hon trivdes i hans knä...

Var ner på stan i dag och köpte en ny väska, en hårklämma och ett par skor. Har en bild på väskan här som kommer från Bianco, köpte skorna där också. Det blev vita tofflor som är supersköna!
Blev även två koppar cappucino på stan, en från Kumlinz och en från Sandys. Den från Kumlinz hade bäst skum men den från Sandys var nog godast! I love kaffet från Sandys!!!


image698

Mycket godis och frukt...

image688                image689Om du funderar på att köpa ny parfym så kan rekomendera de här två! Båda supergoda! Lacoste luktar fräscht och Escadan med fast den är ganska så söt, mycket godis och frukt!

I dag har vi städat supermycket och tvättat! Känns bra!
Har även hjälpt Rasmus att rensa i hans garderob, tog inte så lång tid, halvtimme eller så... Värre blir det när vi ska rensa i min( han lovade att hjälpa mig om jag hjälpte honom). Vi tar väl min eller mina garderober i morgon eller nått om vi hinner...
Till middag blev det tacos, mums!
Måste nog sova nu, är jättetrött vill inte sova men orkar inte va vaken längre... Jobbigt man har det...

Kram och god natt! /Kitty

Lyssnade på låten Hungry eyes...

image687 Satt i bilen nu på väg hem från jobbet och lyssnade på låten Hungry eyes som är från filmen Dirty dancing, underbar låt och underbar film! En av mina favvo filmer! Vilken är din favvo film? Mån får säga flera...

Har jobbat klart mina sju dagar så nu blir jag lite ledig! Ska hoppa i sängen nu så jag orkar göra någonting i eftermiddag! God natt eller kanske god morgon för er andra...
/Kitty

mamma

Morsdag i dag, grattis mamma! Du är bäst!

image681

image682

image683



Mer än morsdag så är det söndag i dag och pingsthelg. Pingsthelg betyder storhelg och mer pengar eftersom jag jobbar, det är ju bra det! Har sovit lite halvdant i dag, Tindra väckte mig halv elva och ville ut på promenad så då var det bara att kliva i mjukisbrallorna och gå ut. Gick och la mig vid tolv igen och sov till två, alltid något. Nu har vi varit på en till promenad, skönt ute men synd att solen försvunnit...

image684

image685

image686

Hur har eran helg varit? berätta vad har ni gjort? Bara roliga saker hoppas jag!

Kramar från Kitty


Fixa mina mackor...

Ska snart gå och fixa mina mackor som jag ska ha i natt på jobbet. Vart har dagen försvunnit i dag då, tiden har gått fort... Började dagen med en promenad med Tindra, sen hem och städa och fixa lite... Lite senare efter lunch blev det en promenad till, då ner på stan för att fika med Emil och Irene! De följde sedan med hem till mig för att hämta lite kartonger som vi hade sparat sen flytten, och det var ju bra för nu är det deras tur att flytta! Kul för dem!!! På torsdag ska jag få se deras nya place! Jag hann också med en sväng till Willys för att handla mat också passade jag på att titta in på Blomsterlandet, var meningen att jag skulle köpa några nya blommor och krukor till vardagsrummet men jag köpte inget för jag kunde inte bestämma mig! Det fanns sååå mycket att välja på, blir i alla fall blommor i plast den här gången, eftersom jag just har slängt alla mina blommor som inte var så levande längre....
Nu måste jag fixa mina mackor, ses!

Kitty önskar er alla en trevlig lördagskväll!!!

image679

Tindra ligger och myser på balkongen

Min lilla skrutt ligger på balkongen och har det bra! I dag är första gången hon har gått dit och laggt sig utan att jag är med. Det är bra, skönt för henne där ute.
Gårdagen var bra! Allt flöt på som det skulle, Synd bara att det kom så lite folk... Men alla som var där var glada och nöjda! Ett stort tack till alla som var med och hjälpte till! Och ett till stort tack till alla artister som var där, ni var super!
Banden som spelade var Exit iris och Eiore! Sonja Pincus bjöd också på lite skön musik! Mer än musik så hade vi även en fotoutsällning av Ingela Hansson och ett serietecknarworkshop men Polly Darton. Under hela kvällen kunnde man sjunga "Singstar", dricka gott kaffe och snacka med sköna människor!

Lite bilder här från gårdagen!





image669 image670
image671
image672
image673 image677
image676
image675


image668 image678


Coola smycken

Kolla in denna sida med coola smycken, miaji.


image665 image666 image667




I morgon så är det våran aktivitetskväll på Aktionskammeren i Nyköping, den ordnas av oss på tjejjouren minna, Carro och Aktionskammaren! Om ni undrar vad som händer under kvällen så är det lite band som spelar, fotoutställning mm! Kommer bli grymt, hoppas du kommer, gratis inträde!!!

Är nyligen hemkommen från jobbet, sitter nu och tuggar på en ost/korv/gurkmacka men jag har kommit på att jag mår illa av att äta korv, blääää för korv...
I morgon har jag tagit ledigt från jobbet så nu jobbar jag inte förren lördag natt!
Hur är det med er då? Hoppas ni mår bra, någonting kul som händer i helgen eller?

Kram kram från Kitty

Take a look at my girlfriend

Cupid`s chokehold med Gym class heroes                      

image664


Såååå bra låt! Take a look at my girlfriend....
Har ni hört den, vad tycker ni om den?

/Kitty

Min längtan till solen en vecka med min älskling är så stooor just nu!

Ska bli såååå underbart att få vara i Grekland en hel vecka med min älskling Raxx! Är bara ca tre veckor kvar tills vi ska åka, jipppi!!! Min söta lilla älskling ligger nu på soffan och kollar på film och äter sitt favvo godis, fattar inte hur han orkar så mycket han är nu inne på sin fjärde påse med bilar i dag!!! Helt sjukt mycket bilar!image660


Till middag blev det någonting som jag kallar för "Pizzamacka". Om ni vill testa att göra mina pizzamackor så kan jag tala om för er att det är superduper lätt, så här gör ni:
  • Fixa lite köttfärsåsröra (Köttfärs, lite mjölk, champinjoner, chilisås, ketchup och kryddor)
  • Lägg blandningen på ett bröd som heter "Hönökaka" (Ser ut som halvmånar)
  • Toppa med riven ost och eventuelt tomater!
  • In i ugnen ca tio minuter på 200 grader
  • Servera med en god sallad!

image661
I dag har jag typ bara jobbat, fixat mat, gått två promenader, en med bara Tindra och en med Mia och Tindra. Också har jag tvättat lite och sovit en stund på soffan, blir ganska så trött när jag jobbar förmiddag... Men i morgon jobbar jag kväll, ska bli skönt att få sova ut! Funderar på att lägga mig snart.

Puss och kram från Kitty (Hello Kitty) 



                     image662image663

Astrid är världens sötaste...

I kväll har tjejgänget varit i Svalsta hos Rebecka, vi fikade med Sandras kladdkakka och Rebeckas alla kakor och rulltårta! Jag gillar att va i Svalsta hos Rebecka och Darre, jätte mysigt med hus. Passade också på att gosa med lilla Astrid, hon är ju sååå go! Astrid är världens sötaste bäbis, tycker om henne massor! Stor har hon blivit också, eller inte stor men större, säkert ett kilo mer än när hon föddes.
Tog lite bilder i kväll på tjejerna!

image650
image651
image652               image653image654                   image655image656                  image657image658                              image659

glass i hamnen

Var med Irene och åt glass i hamnen i eftermiddags, jätte god glass Irene bjöd mig på, tack! Efter vi varit i hamnen så gick vi hem till mig och lagade söndagsmiddag, det blev pasta med spenat/vitlökssås! Nu är Irene hemma och jag sitter här vid datan en stund innan det är dags att sova, jag jobbar nämligen förmiddag i morgon.
Annars har det varit en bra dag, var en sväng på stan och köpte tyg tilll nya vardagsrumsgardiner, turkosa blev det! Nu är det bara att sy någon dag! Mer än gardiner blev det ett par gråa leggings, ett sommar linne som går i vitt och turkost och en vit kofta! Nu kom min älskling hem från jobbet.
Någonting som jag också har hunnit med i dag är en superlång promenad med Tindra och Irene, jätte skönt med långa promenader och specielt nu när solen lyser så skönt!

Gårdagen hos mamma bjöds på god mat, biff med bakadpotatis och rödvinssås! Till efterrätt åt vi varsin tophat, mums med tophat det var längesedan man åt det.

image645       image644         image647                    image646         image648          image649

God natt på er! Många kramar från Kitty

två par vita skor...

Dagens shoppingrunda blev lyckad den med. Hittade skor, två par till och med. Så nu har jag skor att ha på både studenten och till de två bröllopen som vi ska på. Båda paren är vita, ena mer gräddvita med öppen tå och de andra vita med små diamanter. Men har ännu inte några bra sommar skor att ha. Köpte också en svart bikini och en ljusgön tee.
Till lunch blev det pirog med sallad från PAUS, mums!                                                               
image643
image642

Nu är det dags att städa, ska sen till mamma och äta middag! Trevlig lördag!
/Kitty

Sju par byxor, spindelmannen och massor med popcorn

image639

Var en sväng på stan i dag efter lunchmötet med Karin, Isabell och Karro. Hade bestämt mig för att köpa byxor och byxor blev det, sju par! Tre par capripuffbyxor, ett par marinblåa, ett par gråa och ett par svarta, ett par capri i marinblått till fast taighta, ett par typ grå/randiga cityshorts och två par kortare shorts, ett par gråa och ett par svarta, sju par sammanlagt! Känner mig nöjd, skulle köpa byxor och det gjorde jag!!!
I morgon ska jag leta bikini och skor. Hoppas jag har lika tur i morgon på stan.
Efter stan åkte jag hem och fixade hemmagjorda hamburgare med pommes. Mums!
Sen blev det bio med Rasmus, vi såg den kända spindelmannenfilmen nummer tre, bra men lite lång... Riktigt bra gjort film, har hört att den är världens dyraste film, undra om det stämmer, någon som vet?
Dags att sova så Kitty orkar med mer shopping i morgon! Kram på erimage640               image641

Små änglar

image636    

Min nya muggar med små änglar på kommer från affären Confetti!
Visst är de fina, eller vad tycker ni?
                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                          


Turkost är ju fint...

image629                      image630image632          image631
image633


Snyggt med turkost! Funderar på att fixa nya gardiner till vardagsrummet, de ska gå i turkost och brunt hade jag tänkt mig. Blir nog en runda på stan i m för att kolla in gardiner. Den turkosa lycktan här åvanför är från Confetti, fick den i dag av mamma! De andra grejerna är bara grejer som jag vill ha... De turkosa skorna är ju supersöta men jag letar efter några fina vita skor. Ska leta i m ! Mycket som jag måste leta efter i helgen, gardiner, skor, bikini och shorts... Mycket blir det...

Kom nyligen hem från en fika med Sandra och Mia, var mysigt att sitta och prata lite till en kopp kaffe och skagenmacka.
På lunchen var jag och åt Gekiskt med Mia, Rasmus, mamma och pappa. Pappa fyllde år i tisdags men alla jobbade då så det blev lite födelsedafsfirande i dag i sället. Efter lunchen blev det tårta på Mekka.  Mums med budapeststubbe!              image634



image635

Rasmus och Thomas sitter här Brevid mig och spelar fifa, alltid fifa!

/Kitty

 

Pizza, la lala la!

              image623         image625image624                  image628
image627

I dag blev det hemma gjord pizza till middag, salamipizza. Mums!
Innan pizzabaket var jag på en lång promenad med Tindra, vi tog en sväng förbi mamma i sin affär! Var kul att se på de nya sakerna som de fått in, mycket fint!

Kvällen bjöds på vin och öl hemma hos Sandra och efter det utgång på Birgers! Det var kanska så bra drag där i kväll, vi dansade en massa som alla andra på ett mycket fullt dansgolv...
Hel lyckad kväll!

Men nu är det sovdags för Kitty, god natt alla bloggare!

I en rosa helikopter

image622I en rosa helikopter ska jag flyga hem till dig...

Dagens i dag: Kom hem vid sju i morse, sov till tolv men låg kvar i sängen till nyss... soft! Nu är det frukost som gäller, yoghurt med banan. Mums!
Nästa som gäller en en långpromenad i solen med doggie.
I kväll ska jag nog träffa Emil, irene och Sandra!
Nu har jag jobbat klar mina sju dagar och är ledig tills på månndag!

/Kitty

Lite nytt och snyggt från asos.com

image616 image617image618image619image620image621

Tittade nyss in på asos.com och hittade en massa snygga kläder och bags mm... Visar er här några av favoriterna!
Det finns sååå många snygga t-shirtar där med roliga tryck, så om du känner att du behöver en ny tröja eller nått titta då in på asos.com, lovar att du kommer hitta fler än en som du vill ha!

Nu är det dags för en promenad i regent med Tindra, blir inte så lätt att få ut henne för Tindra hatar att vara ute i regn.... Fast vem gör inte det... Finns en bra sak med regn, man får ta på sig sina snygga stövlar!

Kramar Kitty

Kitty på party med hårdrockstema...

image598           image599image600                     image601image602      image604image605             image613image614image607image610                 image612

I går var det inflyttningsparty hos Stefan och Johanna! Hel schysst lägenhet de har hittat! Feasten var lyckad, god bål, ost och kex och massa trevliga personer!
Känner mig kanska så nöjd med min hårdrocksoutfit! Kanske inte superrockig men med lite svarta kläder och mycket mörkt smink så fick jag duga...
Hur var eran lördag? Någon mer som var på fest?

Kramar Kitty

Tema hårdrock

Vad har man på sig på en fest som har tema hårdrock? Ska nämligen på en sådan fest i morgon och har noll aning om vad jag ska ta på mig...
Kanske det här... image596 image597 Eller någon som har något bättre förslag? behöver hjälp???

Kram kram

Hemma hos Rebecka, Darre och Astrid

Hej och hallå alla!

Dagen började med att jobba mellan klockan 06 och 14.30, efter det åkte jag hem och vilade några timmar... Kring halv sex tiden kom Irene förbi, vi åt lite mat och gick på en promenad med Tindra, sen åkte vi ut till Svalsta. I Svalsta bor nämligen Rebecka, Darre och Astrid sen några dagar tillbaka! Deras hus är superfint och stort!
I svalsta så bjöds det på fika, kaffe och rulltårta, mums! Passade även på att leka lite med Astrid, ville få henne att skratta men det gick väl sådär...


Bjuder på lite bilder från kvällen!




 ..image587                  image589                  image590                              image592                           
image591
             image588                 image593
image594             




Ska till Grekland!

image580 image581 Lite vårbilder image582 image584image583


Dagens nu, kollar på skärgårdsdoktorn.
Dagens innan det tvättade mina nya klänningar och lagade mat till mig och Rasmus!
Dagens fika, med Sandra på Huldas
Dagens roliga, har bokat en resa till Grekland, jag och älsklingen åker 14 Juni! Ska bli så mysigt!!! Längtar massor! Bilden här nedan visar vårat hotel som vi ska bo på!


image586

Dricker te ut min Hello Kitty mugg

Börjar den här dagen som alla andra med en kopp te ur min Hello Kitty mugg och en skål med naturell yoghurt, samma frukost nästan varje dag... Är ni som mig som äter samma sak varje morgon eller varierar ni er? vad brukar ni äta till frukost?

Vad händer i dag då...
  • Lång promenad med Tindra
  • Handla mat
  • Tvätta
  • Kanske träffa Sandra

I går var jag, Irene, Samdra och Mia i Norrköping och shoppade, saker som jag skulle köpa var bikini, klänningar och skor. Saker som jag köpte var tre klänningar, en kjol, en väska, en tröja, leggins, rosa kylväska, servetter och lite godis.
Är super nöjd med klänningarna, en är till studenten, en till Rasmus kusins bröllop och en till Raquel och Mattis bröllop. Den till studenten är vit, ser ut som en prinsessa i den! Sååå söt! Den till första brölloppet är rosa och den till andra bröllopet är gul.
Bilder på klänningarna får ni se efter varje tillfälle jag har haft dem på mig, men jag bjuder på några bilder på några av de andra sakerna jag köpte i går.
image576                             image577image578       image579

Söta servetter, Tablettask "I love you", väska och mint pastiller!

shopping!

 I dag åker jag med tjejerna till Norrköping för en shopping runda! Ska bli riktigt kul, hoppas att jag hittar någonting  roligt!  Skulle gärna köpa lite skor och klänningar till bröllopen och kläder till studenten!
Måste ut och gå en promenad med Tindra nu innan vi åker!
Kram kram


image575

söndags middag! Känns riktigt lyx... Eller så hade vi inte någon bättre idé på mat i dag... Vet inte riktigt...

Bild018.jpg
söndags middag! Känns riktigt lyx... Eller så hade vi inte någon bättre idé på mat i dag... Vet inte riktigt...

Mina två älsklingar...

            image572         image571image573

På bilderna ser ni min älskling Rasmus och våran hund Tindra!
Älskar er sååå mycket!


Sitter här och bloggar lite, både Rasmus och Tindra sover, inte ofta Rasmus lägger sig före mig... Känns nästan lite ensamt här i vardagsrummet, förut när vi bodde i ettan så var vi ju i samma rum hela tiden så det är lite ovant att ha flera rum att välja på... Men det är rätt skönt endå måste jag säga att kunna sitta här och pyssla  med datan och lyssna på lite musik utan att störa.
I m ska jag jobba hos mamma på Confetti, ska bli superkul!

Kramar Kitty

Dejavu

Nu har vi kollat på filmen Dejavu, helt oki måste jag säga!
Här nedan ser ni lite bilder på presenten och det jag köpte i dag, har lagt in vi mobilen...


min nya hello kitty tröja som jag köpte i dag! Söt eller hur?

Bild013.jpg
min nya hello kitty tröja som jag köpte i dag! Söt eller hur?

Blogg väskan jag köpte på marknaden i dag! Hand gjord....

Bild011.jpg
Blogg väskan jag köpte på marknaden i dag! Hand gjord....

min present från rasmus

Bild009.jpg
min present från rasmus

Oxelömarknad, Hello kitty och hårda karameller...

I dag har jag varit på Oxelömarknad, var sååå mycket folk där och jag var en av dem... fanns också en massa olika saker att köpa, både fina saker och en massa skräp... Själv så köpte jag en Hello Kitty tee, en handväska, hårda karameller och munkar till Mia! Känner mig nöjd med mina köp, ska försöka visa lite bilder sen, får ta kort med mobilen då min kamera är på utlån.
Nu ska jag och Rasmus äta middag, det blir biff, med potatisgratäng, sallad och ädelostsås! Till efterrätt bjuder jag på chocklad tårta som jag nyss bakat, receptet finns i ett tidigare inlägg.
Efter maten blir det film.
I dag firar jag och älsklingen nämlligen ett år och sju månader! Jag fick jätte fina blommor och en kramis Ior av Rasmus! Min present till Rasmus är middagen.

Pokerkväll!

i kväll blev det poker hemma hos oss, vi som spelade var jag, Irene, Emil, Rasmus, Thomas och Stefan! Emil vann, jag kom 4 a! Nu gör vi inte mycket, jag är sååå supertrött och Rasmus och Thomas spelar fifa! Funderar på att sova men verkar jobbigt att ta sig till sängen....
Innan poker kvällen var jag ute på en tre timmars promenad med Tindra! Hade några stopp på vägen, var förbi mamma på jobbet sen pappa hemma också tittade jag förbi hos Ulrica! Hennes lägenhet är såååå fin!!!
Hur har eran kväll varit?


image567


Ska sova nu i alla fall!
God natt!


Äntligen fredag!

Då har jag jobbat klart mina sju dagar, och är nu ledig till nästa onsdag! veckan som varit har flutit på bra, har hunnit med lite saker fast jag har jobbat. I går blev det mäst sova, somnade vid 07 och sov till 14, lite lagom länge. Gick upp och fixade mig för att sen åka och lämna Tiger (mammas hund) på klippning, efter det åkte jag till Coop och handlade lite saker till en chokladtårta som jag hade planer på att baka. Hemma i gen lagade jag sphagetti och köttfärsås till mig och Rasmus, när maten precis var klar komThomas förbi och var hungrig så vi blev en till vid middagsbordet, mycket trevligt...
Men i alla fall åter till min chokladkaka som skulle bakas efter maten men aldrig blev av för jag somnade 18.30 och sov visst till 20.30, och då hann jag ju inte med att baka eftersom jag skulle börja jobba klockan 22... Men sova är bra! Får bli cholkadtårta i dag i stället! Hitade receptet på www.Aftonbladet.se i fall ni med känner för att baka i dag....

Chokladtårta med hasselnötter

          
                             

                     Seg med en chokladkolakänsla!
Servera gärna med vaniljglass eller lättvispad grädde.

Tid: 45 min

3 ägg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk vanillinsocker
150 g smör
150 g mörk blockchoklad
2 dl hela hasselnötter
Gör så här:
1.
Vispa ägg och socker pösigt.Blanda mjöl, bakpulver och vanillinsocker och tillsätt.
2. Smält smör med choklad på svag värme.
3. Rör ner chokladblandningen i äggsmeten.
4. Smöra och bröa en pajform eller springform, 24 cm i diameter.
5. Häll i smeten och strössla nötterna över.
6. Grädda i 230 grader i cirka 8 minuter. Kakan ska vara smetig men ej rinnig när den är klar.
7. Servera med en klick lättvispad grädde.

hello kitty

Bild045.jpg
hello kitty

Blogg

Bild002.jpg
Blogg

Jag och en fejk häst!

image562
image563
image564


Allt jag hinner bjuda på är några bilder på mig och en fejk häst...
Dagen har varit fullproppad med saker att göra, fast bara roliga saker!
Åt lunch på Kumlinz med mamma, Mia, Irene, Sandra, Carro, och Kattis!
Gick sedan och fixade lite saker på stan innan jag gick vidare till mammas nya affär som är Confetti, Grattis mamma! Din affär är super fin!
Efter att ha varit på Confetti en stund blev den en sväng på stan med Sandra och Irene och sedan vidare till Gumsbacken där vi gick på Superstore och kollade in skor och handlade mat på Willys!
Oj, nu måste jag åka till jobbet, börjar om 25 minuter!
Ses

Tindra bilder!

image561          image558
image559
image556            image557