Lunchmöte på Latte

image551 image552


Kom just hem från stan, blev lunchmöte på Latte med Carro och Jenny. Solen skiner ute och det är ganska så varmt, i alla fall i solen annars lite kyligt! Skulle vara skönt att vara ute lite mer under eftermiddagen men jag ska snart jobba så jag hinner inte mer i dag...
Grease som jag och Mia var på i lördags var superbra! Lite långt på sååå hårda stolar men annars helt lyckat!
Måns både sjunger och dansar underbart!
Ses/ Kitty
image553

Käderna från ellos som jag behöll...

image549image550


Här är kläderna från ellos som jag behöll, även en svart tubklänning också (hittade ingen bild).

I dag, har jag jobbat, bytt däck på bilen och kollat på film med Mia och Sandra! Är superduper trött nu så det blir sängen nästa... Ska bli såååå skönt att få sova en hel natt!
Hoppas att ni har haft en underbar söndag! puss och god natt

Grease!

Nu kommer snart Mia och hämtar mig också ska vi åka till Linköping och gå på Grease! Innan så blir det att åka någonstans och äta någon god mat, är sugen på sushi men det blir det inte för Mia gillar inte rå fisk...
I går kväll så hade jag och Rasmus hemmamyskväll med tacos...
Ska gå och fixa mig nu, har inte bestämt kläder än men jag ska ha mitt nya bambihalsband i guld och mitt nya coola smink från Kiko.
Vad ska ni hitta på en lördagskväll som denna?

Kram Kitty  image547         image548
image544

Bilder på mig och Mia!

Fikade med Rebecka och Astrid i dag!

image545 Var och fikade med Rebecka och Astrid i dag,  Carro och Rebeckas bror kom också förbi en sväng och tog en kaffe! Rebeckas bror Krille är en sååå skön kille, gillar honom massor!  Det blev även en shoppingrunda på stan, jag shoppade ett linne från MQ, kjol från HM, skor till rasmus från intersport (Grymma skor tycker jag men han var väl inte lika possitiv så vi får se om han lämnar tillbaka dem...Hoppas inte, men han får väl bestämma då....) och lite smink från Kiko!
Paketet från Ellos kom i dag, men blev lite besviken måste jag säga...en klänning kom inte, en klänning var ful och två oki... Linnet var snyggt!

Nu i kväll har jag varit hos Carro på tjejkväll! Vi som var där var jag, Tindra, Mia, Irene, Rebecka och Astrid, Sandra är sjuk så hon kunde inte komma... Synd...
Kvällen var nice, vi åt kycklingpasta och snackade.
Men nu måste jag värkligen sova, ska upp tio i fem i morgon.... Puss och god natt på er!

I DAG...

image543 Hello! Vaknade nyss, supertrött... Sovit lite, men vad gör man för nu är det ny dag och det kommer ju en till natt så då kan jag ju sova då i sället... Eller inte...  Jobbar morgon nu hela helgen! Får sova ut på måndag. På lördag ska jag och min syrra på Grease i Linköping! Kul!

I dag då, möte klockan elva och innan det blir det en skön promenad i solen med Tindra! I dag ska Tindra vara hos sin nya hundvakt för första gången, hoppas att det ska gå bra!
Ska försöka att hinna med en sväng på stan också för det blev inte så mycket köpt i går, blev så stressigt på stan i går.... Förhoppningsvis så blir det lunch med Rebecka och Astrid.
Måste dra nu... ses.... /Kitty
image544

I går...

image525                       image526          image527                    ,image540              image528                                     image541               image542                    image529             image530               image531           image532         image533                          image534                  image535       image536        image537          image538

I går var jag och Rasmus hoch hälsade på både hans mamma i Jönåker och hans pappa i Kolmården, hel mysig dag hade vi!
Visar lite bilder som jag tog i går...
De riktiga hästarna och lilla fölet finns hos hanns mamma och fejk hästen längst upp står hos hans pappa! Den enda hästen som jag vågade pussa på...
Lillbilen på kortet är min lilla bil!

I dag blir det att gå ner på stan och träffa Karro för en fika, ska shoppa lite också om jag hittar någonting bra!
Vad gör ni i dag?
Nu måste jag fixa mig och sen gå!

SES!

Lite mysiga bilder från gårdagen!

image516              image517image518               image519image520                    image521image522        image523
image524

Bjuder på lite bilder från gårdagen!

Persimon och grape...

image513
image514
image515

Prova Ramlösa persimon och grape, sååååååååå god!


Var på Fik@ och åt i dag

I kväll har jag, Irene, Mia, Carro och jimmy varit på Fik@ och ätit supergod mat!  Jag åt två tappas som förrätt, en med räkor och saffransaioli och en med feteost, lök och salsa. Till huvudrätt blev det biff med pommes och salsa ! Mums! Efter maten drog vi vidare till Park in cafet och drack varsin kaffe. Mycket trevlig kväll!
Nu har vi äntligen fått internet!!! Yeeey!!!image512

Nu ska jag fixa med tvätten och sen sova... Ganska så trött måste jag säga, somnade vid åtta i morse och vaknade vid tio, sen tolv och sen ett i gen.. telefonen ringde hela morgonen och sen kom de från bedbandsbolaget... Vilken morgon!

God natt! /Kitty

Också var det måndag morgon...

image502Snart hem och sova, ska bli riktigt nice! Tindra och Rasmus ligger hemma och väntar på mig...
I dag så blir det att va med tjejerna, ska bli riktigt kul att träffas och snacka lite tjejsnack!  Har beställt lite saker från både HM och Ellos, bladannat några klänningar, linnen och några saker till Rasmus så nu är det bara att vänta på att det ska komma! Jag är sååå shopping sugen, lön på onsdag så då blir det att gå en sväng på stan...
Önskar er en trevlig måndag!

Kram Kitty

Grattis syss!!!

image501 image507image509image510
image500


I dag fyller min storasyster Mia år, grattis!


En natt kvar att jobba, sen är man ledig tills på fredag! Ska bli skönt att vara lite ledig... På mina lediga dagar som kommer tänke jag träffa mina vänner, Rasmus, shoppa och fixa i lägenheten!
I dag har jag sovit och slappat framför tvn och snart är det dags för middag, blir torskrygg, potatis och skirat smör!
Det är mamma som fixar maten, är här i dag med... Rasmus jobbar till tio och jag börjar tio, så har det varit i tre dagar nu, inte så kul att vi inte har räffats... Men på tisdag ska vi hitta på någonting roligt tillsammans!
I morgon får vi internet!!!

Kram Kitty





På lördagar får man äta godis...

                    image504                               image505

image506


Sitter nu hemma hos mamma och skriver lite, vi har just ätit lite mat. Det bjöds på bulgur och biffstråganoff och sallad! Supergott!
I dag käns det som jag har fått mycket gjort, har dammsugit och skurat hela lägenheten också har jag och Tindra varit ute och lekt! Skönt med sol!
Nu ska jag umgås med mamma och äta massa godis! Sen är det jobb i natt igen.
Måste festa någon dag snart!!!! Sugen på att dricka vin och dansa!


Hoppas att ni får en underbar lördag! Många kramar från Kitty

Vad är det med folk???

I dag så var jag och Anne på bio, vi såg "Wild Hogs"! Måste säga att den var jätte rolig, skrattade massor!
Men i allafall så när vi kom in i biosalången och skulle sätta oss så satt det ett par på våra platser och vi ville ju sitta där, annars hade vi inte bokat dessa platser. Vi sa mycket vänligt till dem att det var våra platser de satt på och att vi gärna ville sitta där. De blev jätte sura och mummlade om att det faktiskt finns fler platser i salongen, men vadå? De har väl egna platser bokade, så varför inte sitta där då...? Jag försår mig inte på vissa folk, mycket att bli sur över eller vad... Men det slutade bra för oss i allafall för vi fick våra platser och paret satte sig flera rader längre bak och var sura...

Innan bion blev det pizza på ett ställe som heter Fazana, pizzan var super nice! Det var halv sex och nu är klockan halv ett och jag är fortfarande mätt! Inte likt mig....
Annars i dag så har jag varit och handlat mat, lunchat hos syrran och varit på en blåsig promenad med syrran och Tindra!
Nu är det jobba som gäller, slutar halv sju i morgon bitti!

Jag önskar er alla en trevlig helg! Kramar Kitty

Dagens bild!

image499

Dagens bild är en bild från när vi var i Tunisien förra året! Kortet är taget på ett super mysigt kafe...

I dag är det torsdag och jag sitter nu hemma hos syss! Borde gå hem och börja fixa mig för jag ska snart åka till jobbet! I dag jobbar jag eftermiddag, skönt!

Vad ska ni göra i dag?

Dagens serie är "two and a half men". Om ni inte sett denna serie så borde ni kolla in den, såååå rolig!

Dagens mat är sallad med lax och bönor! Mums!!!

Dagens tråkiga är vädret, regn!!! Burre!

Vi ses/ Kitty


Bara för att vi är gammla beöver vi inte visa någon hänsyn...

Åkte ner på stan med bilen i dag, kom till parkeringen och den var full så jag tänkte att jag står där en liten stund och kollar om det kommer någon som ska åka i väg och mycket riktigt så efter några minuter kom den en tjej och satte sig i bilen och började backa ut...
Jag stod så snällt och väntade på att få åka in efer henne men då kom det ett gammalt par i en bil och bara drog före mig in på MIN plats!!!
Gissa om jag blev arg!!!
Jag klev ur min bil och gick fram till gubben som satt framför ratten och sa mycket vänligt att jag hade stått och väntat på denna plats en stund och skulle nu parkera där, innan han snodde den!
Till svar av gubben fick jag: Nu står vi här! Du kan väl vänta på nästa!
Jag blev ännu argare och började små skälla lite på gubben men till svar fick jag bara att vi är ju faktiskt gammla så vi behövder denna plats mer en dig!
Fan heller! Jag hade faktiskt brottom!
Det hela slutade med att han stod kvar och jag fick vänta på nästa lediga plats!
Man blir ju faktiskt riktigt upprörd!

/ Kitty

Måndag...

image496
image497
image498

Lite bilder på min älskling, Tindra!
Nu när det har varit så underbart väder så har jag och Tindra varit ute massor! Vi har gått långa promenader och lekt med bollar och pinnar!


I dag måndag så har jag jobbat efter att ha varit ledig i fem dagar, har varit super skönt fast jag har haft fullt upp hela dagarna! I går skulle jag ha fixat i nya lägenheten hela dagen var det tänkt men så blev det inte... I stället för att vara inne blev det två långa promenader och fika i hamnen! Det var riktigt nice att bara sitta i solen, fika och prata med mina underbara vänner!
Är hos mamma nu och kaffet blev just klart så nu ska vi fika, vi höres!

Kramar Kitty



IKEA

image488            image489 
image490
image492image493     image494image495


Här kommer lite bilder från gårdagen! Jag och rasmus var på IKEA och sen kom lite vänner över för att hjälpa oss att bygga lite möbler, dricka vin och spela x-box!
Vad tycker ni om vårat nya bord? Jag bara älskar mitt nya kök!
Mer än bordet så köpte vi massa annat, blandannat saker till badrummet som spegel, krokar, hyllor mm.Till sovrummet blev det nya mattor och två tavlor men den ena var trasig... Synd...
Till hallen en matta, v-rummet två lampor, blommor och till köket bord, stolar och pallar! Tindra fick ett nytt mjukdjur!

Nu är klockan snart tre och jag måste börja fixa mig och sen gå en promenad med hundarna (Tindra och Tiger, är hos mamma) innan jag åker till jobbet! I dag jobbar jag på Alpha, ska bli kul faktiskt! Se om jag får blanda några roliga drinkar! Hoppas!

Kramar Kitty

Jag & Astrid!

image487 Här är en bild på mig & Astrid, bilden är tagen i måndags då Asrid var ca tre dagar... I morgon blir lilltjejen en vecka!


Ny dag, nya planer... I dag ska jag försöka få upp lite gardiner, fixa sovrummet & åka en sväng och leta efter några rullgardiner eller liknade för vi har så varmt  & ljust inne...
Super fint väder här så det skulle vara skönt att hinna med att vara ute lite!
Vad gör ni själva i dag?

Kramar Kitty

Mina bästa vänner!

image486



Här är en bild på mina bästa vänner!


I dag, onsdag har jag och mamma städat hela gamla lägenheten! Såååå skönt att ha det klart!  Tack för hjälpen mamma! Var nyss och lämnade över nycklarna till hyresvärden och nu är jag hos syss och äter super god pasta med bacon/tomatsås! Tack för maten Mia!
Är ledig tills på måndag nu, eller ja jag jobbar extra på Alpha på lördag men det räknas inte.... Känns bra att äntligen ha lite tid att vara hemma och fixa i nya lägenheten, vi kommer få super fint!
På fredag åker vi till IKEA och shoppar lite nytt!
Det är tråkigt att jag inte kan blogga så mycket nu men om två veckor får vi internet i gen! Yeey!!!

Kramar Kitty

Måndagen...

I dag sov jag först till halv elva, men låg kvar i sängen till tolv och kollade på tv, super skönt! Sen blev det promenad men Tindra, fixa mig och sen åka till mamma och lämna Tindra där, vill inte att hon ska vara ensam hemma i lägenheten nu när vi är mitt uppe i flytten. Då är det bättre att hon är hos mamma än att hon ska vara hemma bland alla flyttkartonger...
Efter att ha varit hos mamma blev det att åka ner på stan, hade tänkt att gå en sväng i affärer men det visade sig att det var bara åhlens som hade öppet... Dåligt tycker jag!
Men som tur hittade jag det som jag skulle ha på åhlens, köpte present åt Astrid och strumpor åt mig. Till Astrid blev det en jätte söt pippi klänning, den var brun med vita blommor på, och till klänningen köpte jag vita byxor. Så gulligt!
Resterande eftermiddagen spenderade jag hemma hos Rebecka, Darre och Astrid. Vi hade lite födelsedagsfirande för Rebecka som fyllde år i Fredags... Och för Astrid som fyller samma dag!
Vi som var där var jag, Mia, Sandra, Carro, Jimmy, Irene och Emil! Mycket trevlig eftermiddag med gott fika!
Klockan sex var vi bjudna till mamma på påskmiddag och innan det hann jag med att åka en sväng till Coop, behövde lite frukt, bröd, mjölk mm.... Allt bröd var slut!
Påskmiddagen hos mamma var mycket trevlig och massor med god mat! Tack mamma! Du är så duktig!
Och nu sitter jag här på jobbet och längtar efter att få gå hem och sova... Tre timmar kvar, sen sängen!

Hoppas att eran dag har varit lika bra som min! /Kitty

Här är de, hela familjen!

image484

Nu är vi en till i tjejligan!

image483

Sandra, Carro, Irene, Mia, jag, Rebecka och lilla Astrid!

Frisyr tips!

image482                         image481

Fyra flätor, lite kul om man vill göra någonting lite mer men en helt vanlig fläta....

I morgon blir det fika med tjejerna!

I morgon ska jag träffa tjejerna och fika, vi köper med oss fika och går hem till Rebecka med det. Det blir födelsedagsfirande för både Rebecka och hennes lilla bebis som nu fyller år på samma dag! Ska bli kul att träffa tjejerna och lilla Astrid!
På kvällen blir det påskmiddag hos mamma, i vanliga fall brukar vi äta påskmiddag på påskafton men eftersom både jag och min syrra jobbade då så blir det i morgon! Men det spelar ingen roll när man äter påskmiddag, man gör ju det för att få träffas och umgås och det är ju det som är det viktiga!
Sen i morgon jobbar jag natt, börjar inte fören klockn tio, skönt!

Kram!

Var och hälsade på Rebecka, Darre och Astrid i går!

Efter jobbet i går åkte jag och Mia till Rebecka, Darre och Astrid! Sååååå söt hon är lill tjejen! Hade glömt kameran hemma så jag har inga bilder att visa, kommer senare! Hon är i alla fall världens sötaste bebis! Vi sak dit i morgon igen och fira båda Rebeckas och Astrids födelsedag! Ska ner på stan innan och köpa present åt Astrid, Kanske en liten "Hello Kitty" tröja!
Snart dags att åka till jobbet igen!
Hoppas att ni har haft en underbar påskhelg!

Kram/Kitty

Påsk lunch hos mamma

image479

Jag hann med att åka till mamma innan jobbet och äta en liten påsk lunch! Passar på att låna datorn när jag är här eftersom vårat internet inte är i gång...
Hinner inte skriva så mycket, måste dra till jobbet nu!

Kram kram

Sprängd pepsi max

Kom hem vid elva tiden i går kväll från jobbet till nya placet! Jag gick in tittade runt lite, snackade med Rasmus och gick sedan till kylen för att hämta någonting att äta, när jag öppnade kylen så möttes jag av en sprängd pepsi max...
Pepsi i hela kylen!!!
Så då var det bara att ställa sig och skrubba hela kylen... burre...
Jag hade visst vridit upp temperaturen för mycket, så allt hade blivit is... ops!
Rasmus hade varit super duktig att flytta alla saker, han hade hjälp av Tobbe och Jack!

image478


Nu är hon här...

I kväll kring klockan 18 tiden kom hon, lilla Astrid som Rebecka och Darres dotter!!! Grattis! 
Jag längtar såååå mycket tills i morgon då vi förhoppningsvis får komma och titta på den lilla tjejen!

Kram

Snart åka till jobbet...

image477 Nu ska jag snart åka och jobba, när jag kommer hem så är fårhoppnngsvis alla saker flyttade till nya placet! Rasmus är ledig så han flyttar alla saker och nästa vecka när jag är ledig så flyttstädar jag lägenheten! Ganska så bra deal tycker jag...
Det jobbiga är att vi inte kommer att ha internet på några veckor...

Önskar er alla en GLAD PÅSK!  / Kitty

I dag flyttar vi!

I dag flyttar vi, kul!

ACQUA DI GIO GIORGIO ARMANI

image475          image476

Köpte denna goda parfym och deo till min älskling i dag! Luktar underbart!

GLAD PÅSK!

image471


image472


image473


Jag har antagit utmaningen av Karin att visa mitt påskägg!
Och här är det!
Ganska så stort, jag och Rasmus har köpt de till oss själva, vi ska ha det på lördag!
Mums!

Hur ser era påskägg ut?

1 och 1/2 år i dag

image470

I dag har jag och min älskling varit ett par i 1 och 1/2 år!
Älskar honom så mycket!
I morgon flyttar vi till en större lägenhet, känns sååå bra!

Puss och kram /Kitty

Irene

I dag har min underbara bästis Irene namnsdag! Grattis tjejen!image469

Sova...

Borde sova... ska snart upp och jobba i gen... men är inte trött fast jag borde vara det, har varit en lång dag... Har flyttat över en massa kläder till nya placet i dag, de mästa kläderna är där men är bara inhängda i garderoben helt rörigt... Tycker inte om när det är rörigt... Och alla linnen, t-shirtar och byxor mm ligger ner packade. Har mycket att få i ordning på, men man hinner inte med så mycket när man jobbar samtidigt, men det får väl ta den tid det tar, för jag jobbar ju hela helgen också.
god natt!

Några små ord att tänka på:


Berätta för mig och jag ska glömma.
Visa mig och jag kanske inte minns.
För mig in i din berättelse
och jag skall förstå.

Ordspråk från Nordamerikas urinvånare

 



Kärleken är människans största glädje
och hennes livs största sorg.
Den är livet.

Franskt ordspråk


Jobba, tvätta bilen och sova...

image468Efter jobbet i dag åkte jag direkt och tvättade min bil, så nu ser han ut som en ny bil "Lillbilen" som han heter...
Sen så sov jag en timme, vaknade nyss och känner mig mer trött än vad jag gjorde innan jag la mig, men hoppas på att jag piggnar till snart.
Nu ska jag börja att fixa i ordning mina kläder, packa dem och rensa lite...
 
Önskar er alla en trevlig onsdagskväll!!!

Hellooouu...

image467

I dag har vi packat, packat och ätit tacos... Känner mig kanska så nöjd, hela köket och toan är klara! I morgon efer jobbet ska jag sätta i gång med alla kläder, borde lyssna på Irene och passa på att rensa en massa...
Vi var förbi lägenheten förut i dag och nu är städningen mycket bättre!
Har även hunnit med att kolla på programet "Vi äter i hjäl oss", någon mer som såg det? I dag handlaade det i alla fall om överviktiga barn/ungdommar, tycker så synd om dem att de hela tiden ska behöva tänka på vad får jag äta och vad får jag inte äta... Inte så lätt för barn. Och det verkar som det är svårt att få hjälp av lassaretten, fetma ligger inte så högt på prioriterings listan, synd när det finns så många barn/ungdommar som vill ha hjälp och även vuxna så klart. Jag hoppas värkligen att det kommer läggas ner mer tid och pengar på att hjälpa alla de med fetma och även mer för att försöka förebygga detta!

Frukt är bra!
Men...
Frukt är inte godis!

Ät mera frukt!

Packa, packa och packa...

                                                                                                                                                                                                                 I dag ska vi packa hela dagen, flyttar på fredag! Hyresvärden ringde i morse och sa att en städfirma städar i dag, så i kväll ska det vara rent och snyggt!
Jag är ledig i dag med så det är skönt men i morgon börjar jag klockan 06.00, skönt med nya chemat att vi börjar en halvtimme senare... Gör kanska så mycket så där på morgonen.
Nu ska jag ta en promenad med Tindra, hoppas det är varmt i dag med!
Vad ska ni göra i dag?









image466

Påsk blommor!

Dagens frisyr!

image461              image462image464                         image463

Dagens frisyr blev fyra inbakade flätor som sammanbakades till två! Soft frisyr som passa en vanlig dag hemma, på stan eller på jobbet!

Nycklarna till nya placet!

image454              image455image456                        image460image457              image459


Har varit hos mamma och ätit våfflor också var vi och hämtade nycklarna till våran nya lägenhet! Vi var nyss där och tittade, de som har flyttat ut har typ glömt att städa... eller ja säkert struntat i det... Jag har pratat med hyresvärden så de ska ringa och kolla om någon städfirma har tid att städa i morgon, hoppas det finns någon som kan i morgon! Tapeterna var helt oki så vi behåller nog dem tror vi. Badrumet är väl inte så underbart snyggt direkt men det skulle vi inte få gjort så vi får försöka fixa så gott det går så det blir snyggt! Med lite nya speglar, duschdrapperi, matta coola krokar mm så blir det nog bra!
Inflyttning blir på fredag! Kul!!!
Nu ska jag fixa lite saker sen till tjejjouren i kväll!
/Kitty

Hemma från Paris!

image439
image440                image441image442                image443image444image445image446          image447image448           image452image453       image451image449 image450


Så var man hemma från Paris då! Resan har varit super, fint hotel, god mat och bra sällskap!
Enda besvikelsen är att jag inte har shoppat, och då menar jag inte shoppat alls, helt otroligt! Fanns så klart många bra affärer men inte hittade jag någonting som jag ville ha, helt konstigt... Vi var inte så länge på stan och gick i affärer för det var helt hysteriskt mycket folk på stan!
Vi var och tittade på eiffeltornet på lördagen, helt sjukt högt! Emil och Rasmus ville upp så de gick upp, tog ca två timmar upp och ner... Jag och Irene väntade på marken, vi gick och drack kaffe och kollade i affärer undertiden...
Jag fick super fina bilder i kameran uppe i från tornet.
Vi hittade till bra restauranger både i fredags och lördags, och i lördags åt vi tre rätters!
När vi kom hem i går åkte vi direkt till coop och handlade, jag köpte en as nice platt tv, som vi ska ha i sovrummet! (bild kommer senare). Efter coop bar det av till Sandra för att hämta upp våran lilla skrutta, Tindra. Hon hade haft det jätte bra hos Sandra över helgen!

/Kitty