har adventsfixat lite i kväll. Köp

14d5f930480bf2fdd74d702231a3fc5a.png

har adventsfixat lite i kväll. Köpte en ny stjärna till sovrumsfönstret. Mys här hemma. Kram kitty


Tänd ett ljus


Ja det är en swimmingpool

 

Världens största swimmingpool hittar du i Algarrobo i Chile.

Den är en hel kilometer lång och 80.000 kvadratmeter stor.

Den skulle jag lätt kunna tänka mig att plaska runt i:)

//Kitty

Hej tomtegubbar...

I går var det julbord med jobbet. Vi var på ett supermysigt ställe, Marsviken hette det. Bra julstämmning & ett jättefint julbord. Men en aningens titigt för julmat men men gott var det.
Efter julbordet bar det av till ett uteställe där partyt fortsatte.

I dag har det varit en fixardag, städat lite, handlat och sånt som måste göras. Sen på kvällen kom min Bäztiz hit & åt tacos med mig &så kollade vi på lite roliga serier. Mys mys!

Men nu är det snart sängen som gäller för mig, klockan ringer 05.45 i morgon. Ser inte fram emot en helg där man ska upp så tidigt tre dagar i rad. Men det är bara att se framåt så är förmiddagspassen snart avklarade.


Dagens citat: Feel the fear and do it anyway

Kram Kram Kitty



Lite nördiga halsband

 

Nått du skulle kunna tänka dig?

 

//Kitty


Veterinären

I morgon har Tindra fått en tid hos veterinären, det är bra så de får kolla på hennes ben. Min lilla skrutt.

Snart tänkte jag gå ner till mamma och besöka henne i butiken med lite lunch:)
Ja sen är det lite annat som ska fixas i dag bland annat ska bilen in på lagning så den är hel tills i morgon när den ska på besiktningen.
Och i kväll blir det filmkväll för mig och älsklingen:) Nice med en ledig dag tillsammans.

//Kitty

En liten tradition...

Började min ledighet med att gå på en timmes massage. På vägen hem från massagen köpte jag med pizza till mig och älsklingen. Och nu blir det slöarkväll framför datan & tvn. Behövs efter en veckas jobb och för lite sömn...

Jag har som en liten tradition att varje gång jag har varit på massage så köper jag med mig något gott hem, mat eller fika. I bland Sushi, nybakade frallor, bakelser eller som i dag pizza.
En mycket bra tradition tycker jag:)

Nu börjar Halv åtta hos mig som jag tänkte kolla på.

//Kramar Kitty

Ett nattpass kvar

Då var det snart dags att åka och jobba sista nattpasset innan ledighet:)

På mina lediga dagar har jag en del inplanerat som massage, bilbesiktning, julbord med jobbet och så klart hoppas jag på lite tid till att träffa de som jag tycker om:)
Måste se hur det går med Tindras ben också, är mycket bättre men svullen så vi får se i morgon hur det ser ut. Hon är i alla fall pigg, äter och dricker och har ingen feber. Och i dag bråkade hon med mig när jag skulle sova efter en natt på jobbet, hon tyckte inte alls att matte skulle sova. Hon ville ju vara ute och leka, så vad gör man inte. Klockan nio gick jag upp med henne. Sov såklart mera senare så nu hoppas jag på att orka med en till vaken natt.

Vi ses/Kitty

Vilken kväll

Snart dags att åka till jobbet & jobba hela natten. En natt är redan avklarad så snart är helgen slut och jag börjar min ledighet. Kvällen i går var mysig, Sandra var här på middag och vi kolalde på Idol innan jag skulle till jobbet.
Men blev inte riktigt som planerat fick börja jobba senare för min lilla skrutt gjorde illa sig i benet och blodet började forsa just när jag stod klädd att åka till jobbet. Var bara att ta börja pyssla om henne och tack vare Rasmus mamma fick vi snabb hjälp av en vän till henne som är djurvårdsjukkunnig.
Blev så orolig när min lilla Tindra hade ont...
Men nu måste jag åka och jobba och i kväll/natt får hon vara med sin husse.


//Kitty

Halv åtta hos mig

Men jag har ingen färdig meny för kvällen än & inga främlingar kommer på besök heller.
Blir jag & älsklingen. Funderar på om jag ska laga tacos till oss, det är ju typ alltid gott:)

I går var jag på middag hos Bäztiz & alla mina goa tjejer var där. Riktigt nice att alla kunde samlas för en gångs skull, är inte så ofta vi blir alla. Till middag blev det en god pasta med fläskfilé, kantareller & paprika & sallad, gott gott!

Ne nu ska jag börja med middagen. Puss & kram


Svininfluensan

 

 

Rolig, Hi hi...

Men stackars lilla nasse:(


Låste mig ute i dag...

Skulle träffa Simone för en promenad & skyndade mig ut & ner för trapporna medn två äpplekakor i händerna & Tindras koppel när det slog mig att jag smällt igen dörren med nycklarna inne... Ops!
A ja vi gick på promenad sen tog jag bilen ut till Jönåker (Tur att bilnycklarna låg i jackfickan) Lämnade Tindra & en äppelkaka. Vidare till min mamma med en äppelkaka till henne med:) & där blev jag bjuden på middag & stannade kvar där resten av kvällen tills älsklingen kom hem & jag med kunde åka hem:)
Där inne i hallen hängde min väska med nycklarna i.

I morgon jobbar jag förmiddag, klockan ringer allt för tidigt så nu väntar sängen.

God natt! Kram Kitty




Mys & slappardag

Ja en sån dag har vi haft i dag. Sov länge, gick en lång & skön promenad & sen slappade i soffan med min Tindra medans Rasmus fixade vid datan. Var ner en sväng på stan för att klippa mig. Bara topparna fick hon klippa, så 15 minuter senare & 300 kr fattigare hade jag fått håret klippt. Snabbt & smidigt.
Handlade med mig lite ljus från Confetti. Går åt många ljus nu i höstmörkret. Mysigt med ljus, älskar det!

Senare gick jag & älsklingen till Piazza & åt middag, & jäklar vad gott det var. Vi båda åt pasta med oxfilé, vitlök & champinjoner. Massa parmesan låg över hela tallriken, såååååå gott!
Efter middagen blev det bio, filmen 2012. Denna gång var bion fullsatt till skillnad från i onsdags när vi var 5 pers i salongen. Bättre när det är 5 måste jag säga för nu var det riktigt jobbigt med alla som pratade, sprang på toa stup i kvarten, hostade & nös (Svininfluensan eller vad?). Oj vad gnällig jag va men folk kan vara riktigt jobbiga i bland. Ja just killen som satt brevid mig tog gärna av sig sina skor & satte upp fötterna. Faaaan vilken lukt!!! Blä för fotsvett!!!


Har varit riktigt mysigt med en ledig dag tillsammans:)

Ne sängen nästa!

Puss & kram Kitty


Mysig onsdagskväll med middag & bio.

Kvällen börjades med att jag lagade middag till mamma & syss. Blev kyckling i ugnen & till det en rikyigt god sallad som innehöll blandade sallads sorter, sockerärtor, soltorkade tomater, marinerade vitlöksklyftor, mintomater, fetaost, persilja & oliver).  Till det en egengjort sweet chili sås.
Efter middag & kaffe gick vi till bion & kollade på filmen "Så olika". Den var väl sådär...
Mysigt hade vi i alla fall, kul att göra nått vi tre:)


kramar Kitty

Oslo vilken stad

I söndagskväll kom vi hem från våran Oslo resa. Vi var där för att fira våran Sandra & för att bara träffas & umgås vi tjejer en helg:)
Vi fikade endel, var på middag hos Anna som var så snäll & bjöd hem oss. Drack vin, festade & kollade in stan. Lyckad resa! Skönt att flyget bara tar 40 minuter.


Här kommer några bilder

Snygga Carro & Bäztiz hos Anna

Snygga Syss hos Anna

Inte galen eller så??

 

 

Sandra!! Vi är med på kort!

Syss vid bussen som skulle ta oss till Oslo från Rygge Flygplats

Mysigt hemma hos Anna på tacomiddag

 

Roligt hade vi som ni ser:)

 

Champagne klockan 00:05 natten till söndag, då våran Sandra fyllde år

 

Kaffe är ju gott

& det tycker Bäztiz &så;)

 

Finbesök vid slottet


Vad gör vi? Ha ha

 

Kramar Kitty



Norge

I morgonbitt, tidigt tidigt drar jag & tjejerna i väg på en resa till Norge. Ska bli riktigt roligt att komma i väg med tjejerna. På söndag fyller Sandra år så då blir det till att fira henne.
Känner redan nu att jag kommer sakna mina älsklingar, Rasmus & Tindra jättemycket. Tindra har ju varit i Jönåker sedan i onsdags så det blir lång tid utan henne...
Sakna är bra i bland, blir extra mysigt att ses sen:)

Borde snart stänga av tvn & sova några timmar inna det är dags att gå upp.

I dag har jag haft en soft dag. Sov jättelänge, sen var jag i väg & styrketränade.
På kvällen lagade jag & älsklingen mat tillsammans, tacos blev det. Myste i soffan med tacos & en film. Sen var det dags för älsklingen att åka & jobba & jag satte i gång att packa väskan. Den väger bara 5.5 kg, såååå lite, kan jag ha glömt nått??


Önskar er en Trevlig helg!

Kramar Kitty

Pennbord

Vad säger du om det här? Nått du skulle vilja ha?

 

 

Svepa i mig mitt te sen väntar jobb.
I dag kommer bli en bättre dag, dåliga dagar lämnar jag bakom mig...

Kram Kitty

Söta bilder



 

 

//Kitty



En lördag

En lördag helt utan planer blev till en väldigt bra lördag:)
Sov ut, sov länge. God frukost & sen ut på en härlig höstpromenad med min söta Tindra. Hon skuttade runt i alla löv som fallit.
Träning blev det sen, styrka på gymmet. Tror jag kommer ha träningsvärk i morgon.
Efter träningen hade jag nollplaner tills Sandra ringde & frågade om vi skulle ses. Så hon, jag & Bäztiz träffades på ett fik & drack massa kaffe. Tjejsnack, alltid lika trevligt!

Till middagen blev det lövbiff, persiljepotatis i ugnen & sallad. Fick sällskap till middagen av älsklingen innan han skulle ut på partaj:)

(Just när älsklingen skulle gå kom han på att han inte hade sitt leg med sig & började leta & leta & letade ännu mer... Jag hjälpte &så till att leta men ne inget leg hittades...
Till slut så var han tvungen & strunta i det & gå i alla fall till festen utan legget som han skulle behöva ha med sig eftersom de hade planer på att gå på krogen.
Några timmar senare får jag ett sms... Hittade legget! Va vart?? undrar jag...
Och vart tror ni det låg???)
(säger bara typiskt killar!!!)

Resten av kvällen spenderades hos min privata frisör:) Fick håret färgat & slingat.


Snart sov time. Kram kram Kitty