Jordgubbar det blir man glad av

Känner att en semester skulle vara lägligt just nu. Gärna till nått varmt land men en helg på nått fint spahotell skulle &så kunna funka.
Men efetersom det nog inte kommer bli någon semester just nu så blir det att unna sig lite extra vardagslyx som i dag tex var var älsklingen & köpte färska jordgubbar & grädde till mig. Det kallar jag lyx på hög nivå:) Mums!

I går bakade jag, blev kanelbullar & bullar som jag fyllde med vaniljkräm. Blev mycket uppskattade av både älsklingen, jobbarkompisarna & av mamma som fick en påse levererad till jobbet med bud;)

Jobbat klat mina två morgonpass nu så i helgen väntar tre kvällspass... Mina tjejer jobbar &så kväll, på en annan avdelning men i alla fall de finns i huset vilket känns bra:) Kanske kan bli en middagsdate om jag har tur.

 

//Kitty




Har firat fyra födelsedagar i helgen

I lördagas var vi tjejer i Svalsta hos Beckis. Där hade hon & Raquel fixat god mat som de bjöd på. Båda två har fyllt år så nu firades de tillsammans. Mysig kväll!


Anton hjälper Raquel att öppna sin present:)

 

Skål Sandra!

Anton

Mera Anton



Beckis & Astrid


Beckis blev glad för sin present!




Snygga Bäztiz!



I dag blev det mera firande, då för Syss & Whilliam. Syss fyllde i torsdags & Whilliam i dag. Åt god tårta & hade det trevligt.

Syss fixar tårta!

Jimmy leker med Whilliams nya brandbil

Whilliam, födelsedagsbarnet!

Söta Sandra & söta Alice

Whilliam öppnar paket

Stolt storasyster!

Syss öppnar paket

Beckis fikar

Whilliam ska blåsa ut de fyra ljusen

En glad Whilliam

 

Jag & söta Vicente

Darre med sina söta tjejer

 

Puss på er Bäztiz & Sandra!

Massa lek

& mera lek

Mammsen!

 

& jag:)


/Kitty

Äpple/kanelmuffins

I går var det full fart hela dagen, handlade mat, var med Tindra till veterinären (igen för Tindras prover hade blivit förstörda på posten), var på däckfirman & köpte nya sommardäck till lillbilen.  När allt det var avklarat åkte jag hem och lagade middag och bakade muffins.
Mamma & Bäztiz kom förbi & åt middag med mig & älsklingen, mys!
Både maten & de nybakade muffinsen uppskattades:)

 

Nybakade äpple/kanelmuffins!

& den fina blomman mamma hade med sig, tack!

 

 

Åka & jobba sista natten innan en ledig helg! Woho!

 

//Kitty


Söndag, snart måndag

Nu är mina tre jobbförmiddagar avklarade. Woho! Sovmorgon i morgon, börjar inte fören klockan 14.
Är en rätt speciell känsla att jobba på en flygplats när det inte går några plan... Så ödsligt. Man kan inte tro att man ska sakna ljudet från motorerna & passagerarna som surrar, men det gör man. Det finns väl bara en possitiv sak med det här och det är att nu har vi en super ren flygplats. Alla bara städar och städar hela tiden.

Efter jobbet tog jag mig en promenad och sen en vilopaus, riktigt skönt! När jag vaknat till liv i gen åkte jag & Tindra till mamma där det bjöds på middag:)

Hon hade lagat laxfrestelsen som jag har lärt henne:) Lite kul att hon lagade en rätt som jag har lärt henne, annars brukar det vara tvärtom. Den blev god även om en liten sak missades;) mamma kom i håg hummerfonden nästa gång;).


I går var mina sötisar Bäztiz & Sandra här. vi lagade middag, det blev hamburgare med pommes. Gott!



/Kitty



Sockersött

 

 

 

Söta små sockerbitar från Signerat.se

89 kr för en påse med 50 sockerbitar i.

 

//Kitty


Då var det fredag då

Fredag morgon och jag har just vaknat för att gå till jobbet. Har haft ledigt i då dagar och då har det varit mycket som skulle hinnas med och som jag ville hinna med. Är rätt nöjd med dagarn även om min lilla ledighet gick för fort...

Är glad över att jag har hunnit träffa några av mina tjejer, två dagar i rad också! Fika och lite shopping, Mys!

Nehe bäst att sätta lite fart då! Kramar Kitty


Tindra

I dag har jag fått mycket gjort. Vi började dagen med att åka ut till Jönåker, där bytte vi däck på bilen & Tindra fick leka med sian kompisar Jippie & Nikki:) Upptäckte att vi behöver köpa nya däck till lillbilen, jobbigt!

Sedan bar det av till veterinären med Tindra. Provsvaren var possitiva och såret har läkt bra. Lite röd fortfarande med det ger sig snart.
Nu väntar vi på provsvar från allergitesten vi har gjort på lilla Tindra. Stckars min skrutt som aldrig får vara helt frisk. Så jobbigt för henne...:(


Jag & min lilla Tindra

Eftermiddagen spenderades på stan med Carro & Bäztiz, fikade & kollade lite på stan. Dock så stängde alla butiker innan vi kände oss färdiga.
Men Bäztiz & jag åkte vidare & handlade mat &sånt.

Nu blir det film med min sjuka älskling. Stackars honom(: Men han får välja film så nått litet bra med att vara sjuk;)

Kram Kitty

Mera jobb

Nu är natthelgen över, men i stället för att vara ledig går jag på ett kvällspass direkt i morgon. Jobb, jobb och jobb...
Men på onsdag ska jag vara ledig i alla fall, då ska vi besöka Tindras veterinär för att ta bort stygnen och göra allergitest på henne.
På onsdag ska även vinterdäcken på bilen av och sommardäcken på!
Börjar väl bli dax att sova lite så man orkar göra nått i eftermiddag/kväll.



 

 

 



Kramar Kitty

Middag

Nyss hemkommen från att ha jobbat natt, snart sova:)

I går kväll bjöd jag hit mamma på middag. Lagade laxfrestelse & serverade med sallad till, mums!
Innan middagen var vi på promenad med hundarna, gick förbi torget och handlade med oss färsk parmesanost hem, sååå god!
Hade palnerat in att kolla på en film också men det hann vi inte med, kvällen gick så fort. Filmen tar vi nästa gång!


Fina mamma:)



Regn ute, då sover man gott så här på dagen, lite lättare en när det är strålande sol.

//Kitty

Onsdag i dag va?

I dag fick lilla Tindra följa med mig till jobbet, ja inte in på jobbet men vi väntade utanför på Bäztiz som slutatde när jag började. Så Tindra fick följa med henne hem:)

Min lilla skrutt!


Såg i dag när jag var nere på torget att de står och säljer mat där från olika länder. Rätt mysigt tycker jag. Ska nog dit och köpa lite färsk parmesan och någon god salami. Hoppas de står där några dagar till. Tycker om att gå till torget och handla, blommor, frukt och sånt.


Var hos mamma en sväng efter jobbet, blev bjuden på gott te och kvällsmacka med brieost, mums!
Tre jobbdagar avklarade, fem kvar...

//Kitty

Mina tjejer

Jag och mina tjejer jobbar för tillfället om varandra hela tiden.... Är riktigt trött på det! Tråkigt när vi inte hinner ses, sakanr ju er<3

Har jobbbat klart mina två förmiddagar nu, 6 dagar kvar att jobba sen lite lite ledigt innan jag går på 7 dagar... Mycket jobb nu i några veckor.

Kom nyss in från en promenad med Tindra, planen för resten av kvällen är film.

Puss & kram Kitty

En toppen middag!

I kväll så lagade jag en helt underbart god middag. Kokade en hel kyckling i gjutjärnsgrytan tillsammans med buljong med smak av vitlök/örter. När kycklingen var klar efter ca en timme gjorde jag såsen av buljongen som kycklingen hade kokat i . Fyllde på med grädde, soja & champinjoner. Till detta serverade jag kokt potatis (Rasmus hade skalat och kokat potatisen). Och såklart lingon till! Mums!

/Kitty

En blandad dag

Dagen började riktigt tidigt i morse, då vi skulle i väg till veterinären med Tindra. I dag var dagen det var dags för hennes operation. Vi fick lämna lill skruttan där för att sedna komma tillbaka senare och hämta henne. Kändes sådär att lämna henne men det tog inte så lång tid innan de ringde och vi kunde åka och hämta henne i gen. Allt hade gått bra:) Lill skruttan var nyvaken och groggy. Hon har piggnat på sig lite nu men är fortfarande rätt trött...
Nu ska vi bara vänta på provsvaren och hoppas på att det var en godartad knöl hon hade.

Vi tog en vilopaus när vi kom hem och sov bort några timmar, behövdes!

Sen kände jag att en snabb sväng på stan skulle passa och så blev det. Hittade en skjorta på JC, hade ju fått presentkort fårn Bäztiz så tackar henen för min skjorta:)

Sen hittade jag ett par snygga skor också på Din Sko, rosa. Är för tunna att ha på sig nu men snart så, bara vi får lite mer sol och värme:)

Det jag hade planer på att köpa var en jeansskjorta och en ny sjal (i grönt). Hittade inget av det... Får bli en shoppingrunda på lördag med då:)

Sen blev det en hemmakväll med älsklingen och lill skruttan. Vi åt god mat som jag lagade. (Getost gratinerad fläskfilé med potatis och rödvinsås.)

Har fixat lite Påskfint, påskgodis, påskliljor och några kycklingar. Har ännu inte tagit in något påskris.
Nu passade dne nya skålen:)



 

 

//Kitty